Om Godiskorgen.se

Godiskorgen är webbutiken för er som älskar godis! Vi levererar unika korgar fyllda med premiumkonfektyr av olika slag från de största leverantörerna med de mest kända varumärkena, till medarbetare och företagets kunder. Vi riktar oss främst till företag men självklart är alla välkomna att handla hos oss. Godiskorgen.se har sitt säte i Bohuslän. 

På Godiskorgen.se har vi lärt oss att just godis alltid är uppskattat, både från medarbetare och kunder i alla möjliga olika branscher. Tanken med Godiskorgen.se var och är att underlätta för företag som vill visa sin uppskattning till just medarbetare och kunder med godis på ett kul sätt. Vi tycker att estetiken viktig och vi lägger stor vikt på både färger, teman och sammansättning av godiset. Det ska vara både gott och kul med en godiskorg!

Vår vision är att leverera fräscht och färskt godis. Med smidiga leveranser ser vi på Godiskorgen.se till att ert företag aldrig behöver stå utan godis. Och vi har något som passar alla! För allas trevnad är allt godis, sedan start, endast med papper på.

För innehållsförteckning på produkter och information om allergier såsom nötter, gluten, laktos etc. vänligen kontakta oss.

Är det något som fattas hos oss? Önskar du något speciellt inför ett speciellt eller event eller liknande? Inga problem, det löser vi! Skicka ett mail med dina önskemål. Du kan nå oss på någon av följande plattformar.